Societat

Baltasar diu que no pot creure que la postura de De la Vega sigui "raonada"

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha dit avui que no pot creure que la postura expressada per la vicepresidenta del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, contra el transvasament del Segre sigui raonada.

De la Vega va expressar fa dos dies el veto del govern a la intenció de l'executiu català de transvasar aigua del Segre a Barcelona si continua l'actual situació de sequera.

Reunió amb Narbona
En declaracions a Catalunya Informació, Baltasar ha indicat que demà mantindrà un intercanvi d'opinions sobre això en la reunió que té previst celebrar amb la seva homòloga del Govern, Cristina Narbona.
D'altra banda, Francesc Baltasar ha informat que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha obert dos expedients, que es poden saldar amb multes de 6.000 a 30.000 euros, a dues empreses que captaven aigua i la revenien per omplir piscines, per malgastar aquest bé públic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.