Societat

'No a la MAT' es reuneix aquest dimarts amb Monti a Brussel·les per denunciar les 'irregularitats' de la interconnexió elèctrica

CATALUNYA

La plataforma No a la MAT s'entrevistarà, aquest dimarts a Brussel·les, amb el coordinador europeu de la interconnexió elèctrica amb França, Mario Monti.

Els opositors a la línia de molt alta tensió denunciaran les "irregularitats que s'han comès i s'estan cometent en la tramitació i execució del projecte d'interconnexió Sentmenat-Baixàs" i advertiran Monti que, en el tram d'Osona, les obres ja han començat "sense que encara s'hagi definit el traçat".

La plataforma critica, en un comunicat, que "l'administració i la Unió Europea" estan intentant així "limitar l'àmbit d'actuació del mediador europeu en el tram Santa Llogaia-Baixàs, és a dir, exclusivament en la part transfronterera de la línia, i amagar que el projecte de Red Eléctrica estableix l'inici de la interconnexió a Sentmenat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.