Societat

Detenen a Madrid una parella de la màfia calabresa amb més de 40.000 dosis de cocaïna

Policial

Agents de la Policia Nacional han detingut Giuseppe F., de 51 anys i vinculat a la màfia calabresa, i la seva parella, Glòria E.C.A., de 47 anys i d'origen colombià, amb 40.000 dosis de cocaïna, acusats de tràfic d'estupefaents a la localitat madrilenya de Collado Villalba, segons ha informat la direcció general de la Policia i de la Guàrdia Civil.

La dona era la responsable de contactar amb els narcotraficants colombians i després buscava els compradors finals tant a Espanya com a Itàlia. L'home, que pertany a una família de la regió de Calàbria unida a la màfia de 'Ndrangheta, era l'encarregat de transportar la cocaïna fins a Itàlia, i per a això utilitzava diferents vehicles en què tenia preparats habitacles per amagar els paquets que contenien la droga, a manera d'un "petit zulo", ha dit la policia.

Els agents han confiscat quatre quilograms de cocaïna amagats en una bossa de plàstic en el moment del seu arrest, substància que, després de l'adulteració i el fraccionament, "podria haver superat les 40.000 dosis i el valor de les quals al mercat negre sobrepassaria els 600.000 euros", ha assegurat la policia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.