Societat

El distintiu CAT apareix en 1.500 bicicletes del servei de 'Bicing'

Les 1.500 bicicletes del servei Bicing han aparegut avui amb el distintiu CAT. L’acció reivindicativa, portada a terme per militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Barcelona, es va fer durant la nit aprofitant que aquest servei deixa d’estar operatiu entre setmana a la mitjanit.

En paral·lel a la col·locació dels adhesius CAT, s’ha enganxat a totes les terminals un text denunciant les principals mancances que, a parer de les joventuts nacionalistes, té aquest servei. Entre aquestes, es destaca que Barcelona “és la ciutat Bicing d’Europa amb menys bicicletes disponibles per habitant”, concretament una per cada mil habitants en comparació amb París, que en té una per cada cent, o Lió, que té una bicicleta per cada 150 habitants.

Incompleix la normativa
La JNC alerta també que el Bicing no compleix la normativa estatal sobre il·luminació i seguretat vial, que no hi ha cobertura d’aquest servei en algunes zones de la ciutat, com Sant Martí i la Zona Universitària, i que l’enviament de les targetes pateix un retard de fins a 50 dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.