Societat

gastronomia

Yassin Zaabouli, el cuiner que fa el millor tajin de Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona