Societat

Di-Versiones, Julieta i Pelukass, caps de cartell dels concerts de Festa Major

L’Ajuntament de Salt avança part de l’oferta musical per a la Festa Major 2024 que s’oferirà des del dimecres 24 de juliol fins al dilluns 28 de juliol i que comptarà amb una desena de propostes diferents. Els grups de Di-Versiones, Julieta, Pelukass o Banda Neon seran alguns dels caps de cartell d’aquesta edició.

La primera de les nits, el dia 24 de juliol, el cartell a l’Era de Cal Cigarro, epicentre clàssic dels concerts de festa major de Salt, s’hi ha programat la cantant Julieta, un referent dins del panorama català dels darrers anys que està previst que comenci a actuar a partir de la mitjanit. Després, cap a la 1.45 de la matinada arribaran les versions del grup saltenc Pelukass amb el seu potent directe i amb cançons i estils de música diversos.

La nit de Sant Jaume, el 25 de juliol, l’aposta serà amb el concert de tarda de l’Orquestra Selvatana, una de les formacions de referència de les comarques gironines, que a partir de les 8 del vespre portaran el seu repertori a l’escenari de l’Era de Cal Cigarro. Ells mateixos seran els encarregats de fer el ball de nit a partir de les 22.30 hores. El divendres, 26 de juliol, agafaran el relleu 31 FAM, un grup que s’ha convertit en referent en la música urbana del país, que actuaran a partir de les 23.45 i donaran pas a un altre dels grups de versions de referència Banda Neon, que pujaran a l’escenari a partir de les 1.30 hores.

La programació musical de la festa major de Salt continuarà dissabte 27 amb un dels grups que més seguidors arrossega allà on va, com són Di-Versiones que farà ballar l’Era de Cal Cigarro amb les seves versions a partir de dos quarts d’una de la matinada i n’agafarà el relleu el grup Piratas Rumbversions, que està previst que pugi a l’escenari a partir de les 02.45 de la matinada.

El diumenge 28 de juliol és l’últim dia amb concerts a l’escenari de l’Era de Cal Cigarro i el concert de tarda, que començarà a les 8 del vespre, anirà a càrrec de l’Orquestra Rosaleda. La mateixa formació serà l’encarregada del ball de nit que arribarà a partir de dos quarts d’onze de la nit.

En les properes setmanes està previst que es presenti la resta de programació musical de la Festa Major de Salt, així com la resta d’actes, entre ells qui serà el pregoner o pregonera que el dimecres 24 de juliol donarà el tret de sortida als actes de la festa major amb el tradicional pregó que es farà a les 9 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Olot

El PSC recull firmes per millorar els horaris de bus

Olot
estat espanyol

Intercepten un narcosubmarí a la costa de Cadis

barcelona
SALUT

Inicien els tràmits per la licitació del concurs d’idees del Campus de Salut

SALT
Mobilitat

Barcelona premia dos projectes d’intel·ligència artificial aplicats als autobusos

Barcelona
SOCIETAT

Igualada omplirà el cel amb una cinquantena de globus aerostàtics

Igualada
trànsit

Taxa d’alcohol més baixa i patinets elèctrics a partir dels 16 anys

barcelona
SERVEIS

El servei de Bicibox, per aparcar bicicletes i patinets, arriba a Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca
educació

Educació envia ara lectures recomanades per al batxillerat

barcelona
Societat

El Baix Segre reclama més metges i policia per l’arribada de temporers

Seròs