Societat

Desconnecten l'últim generador que encara funcionava a Barcelona

Tècnics de Fecsa-Endesa han desconnectat a dos quarts de vuit del matí l'últimr generador que encara continuava funcionant a la ciutat i que donava subministrament a l'hospital de Sant Pau.

Des de Fecsa-Endesa s'ha insistit en què des de divendres passat a la nit ja no funcionava cap generador que donava servei a clients i només quedaven set que facilitaven electricitat a l'hospital de Sant Pau i dos a la clínica Puigverd. Entre aquest dilluns i dimarts s'han anat desconnectat aquest generadors i només quedava un de l'hospital de Sant Pau que ha estat apagat aquest dimecres.

Situació en precari
Tot i aquesta apagada del darrer generador, Fecsa-Endesa ha recordat que la situació està en "precari" i que depenen de les obres de Red Elèctrica Espanyola per a recuperar de forma normal el subministrament a Barcelona. En aquest sentit, la setmana passada es va poder connectar un dels transformadors afectats per l'apagada del passat dia 23 de juliol encara que hi ha feines pendents.

Fecsa-Endesa també ha recordat que encara queden una setantena de generadors als carrers de la ciutat que estan instal·lats però no connectats per si en qualsevol moment s'ha de tornar a donar subministrament. Aquests generadors es deixaran fins que la xarxa elèctrica afectada per l'apagada de fa un mes estigui funcionant amb normalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.