Societat

Tornen a casa alguns veïns de l'edifici afectat per l'explosió

Els Bombers de la Generalitat han permès, cap a dos quarts de nou del matí, a alguns veïns del carrer Vicenç Bou de Gavà que tornessin a casa per constatar els danys, després d'inspeccionar les vivendes i determinar que no hi ha cap risc d'esfondrament. Totes les persones que han estat desallotjades, i que ara han pogut tornar a veure l'estat dels seus pisos, són veïnes de l'edifici on hi ha hagut una explosió de matinada.

Els veïns evacuats, una cinquantena, han passat la matinada en un centre cívic on els han donat mantes i esmorzar. Un cop se'ls ha permès tornar, alguns s'han quedat al centre i altres han tornat a casa seva.

Un veí del carrer Vicenç Bou ha explicat: "Hem sentit una forta explosió, he sortit corrents, el bloc estava completament destrossat i amb altres veïns hem hagut d'ajudar els afectats perquè poguessin sortir del bloc". Opina que "els Bombers han trigat molt a arribar, tot i que l'edifici dels bombers és al costat del barri". Segons ell, només han pogut sortir il·leses de l'explosió cinc persones. Una altra dona ha afirmat que, tot i que viu a un quilòmetre de l'edifici on hi ha hagut l'explosió, ha sentit el soroll i fins i tot se li ha trencat un vidre de casa.

Els Bombers, un cop apagat l'incendi que s'ha produït després de l'explosió i que ha afectat els pisos de la planta baixa, han estat revisant pis per pis, unes tasques que es poden allargar diverses hores a causa del mal estat de l'estructura.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona torna a recordar la revolta d’Stonewall amb una nova placa

girona
Societat

Inauguren un faristol a la Rambla en record de la primera manifestació LGTBI de l’Estat

Barcelona
Societat

Homenatge a una persona sense llar morta fa poc a Badalona

Badalona
administracions

SOM Roses reclama recuperar els plans de millora de la circulació

roses

Nou projecte per posar un vitrall dissenyat per Rafael Masó a l’església

verges
Infraestructures

Demores a l’aeroport del Prat per una línia de tempestes

Barcelona

Celrà recorda l’antifeixista Guillem Agulló amb un parc i una escultura

celrà
Urbanisme

Barcelona aprova un pla urbanístic que situa els nous tanatoris prop dels cementiris

Barcelona
Urbanisme

Barcelona remodelarà els jardins del Doctor Fleming

Barcelona