Societat

Llencen objectes a la Guàrdia Urbana i als Mossos durant les festes de Gràcia

Barcelona

Un grup de joves ha llançat objectes a agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana durant les festes del barri de Gràcia a Barcelona, segons fonts policials. Els fets han succeït aquest dimecres poc després de les quatre de la matinada quan la festa s'acabava i un grup de persones no volien marxar.

Quan la policia ha procedit al desallotjament, uns quants joves que es trobaven en la plaça del Romaní del barri de Gràcia han començat a llençar objectes als agents policials, i han impactat alguns d'ells. Finalment, el grup de persones ha decidit marxar i no hi ha hagut cap detenció. Alguns mossos han quedat ferits lleus.

Queixa per excés de força policial
És la tercera matinada consecutiva en què es produeixen incidents a Gràcia. La matinada de dissabte a diumenge van ser detinguts dos joves durant el desallotjament de les places i, dos més, un dels quals menor, van ser arrestats aquest dilluns a la matinada. El dilluns, a més, hi va haver una càrrega policial al carrer Torrent de l'Olla que va provocar una queixa de la comissió de festes del carrer Sant Pere Màrtir per un excés de violència policial. La comissió va anunciar en un comunicat que havia fet arribar la seva versió dels fets a la Federació de Carrers de Festa Major perquè demani explicacions als Mossos mitjançant l'Ajuntament.

Els Mossos neguen que es produís cap càrrega i asseguren que els tres dies en què hi ha hagut incidents els agents han sigut agredits per joves participants en la festa que han llançat ampolles i altres objectes contra la policia. Els quatre detinguts han sigut acusats de desordres públics i atemptat a l'autoritat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona torna a recordar la revolta d’Stonewall amb una nova placa

girona
Societat

Inauguren un faristol a la Rambla en record de la primera manifestació LGTBI de l’Estat

Barcelona
Societat

Homenatge a una persona sense llar morta fa poc a Badalona

Badalona
administracions

SOM Roses reclama recuperar els plans de millora de la circulació

roses

Nou projecte per posar un vitrall dissenyat per Rafael Masó a l’església

verges
Infraestructures

Demores a l’aeroport del Prat per una línia de tempestes

Barcelona

Celrà recorda l’antifeixista Guillem Agulló amb un parc i una escultura

celrà
Urbanisme

Barcelona aprova un pla urbanístic que situa els nous tanatoris prop dels cementiris

Barcelona
Urbanisme

Barcelona remodelarà els jardins del Doctor Fleming

Barcelona