Societat

Ryanair anuncia tres vols setmanals des de Reus a Brussel·les

Transports

Ryanair ha anunciat la posada en marxa d'una nova ruta des de l'aeroport de Reus a Brussel·les a partir del pròxim 31 de març del 2009. Els avions faran aquest recorregut tres cops a la setmana, els dimarts, dijous i dissabte, segons ha informat aquest dijous la companyia en un comunicat.

Després de l'obertura de Reus com a base de Ryanair el passat 5 de novembre l'aerolínia continua amb el seu creixement i, amb aquesta nova ruta i la inauguració del vol a Palma de Mallorca a desembre, el número de rutes operades a l'aeroport tarragoní sumarà les 13 en total.

El responsable de màrqueting i vendes per l'Estat espanyol de la companyia islandesa, Luis Fernández-Mellado, ha assegurat que Reus ha incrementat el trànsit de passatgers amb la posada en marxa a principis d'aquest més dels destins domèstics de Santander, Santiago i Sevilla.

Fernández-Mellado ha destacat que el desenvolupament de Ryanair a reus "ja és una realitat" que, juntament a la nova terminal de sortides inaugurada recentment permetrà "batre xifres rècords de passatgers, amb el conseqüent benefici per a Tarragona i Catalunya.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.