Societat

Rescaten el cos del segon treballador mort ahir en un despreniment a Montserrat

Successos

Els Mossos d'Esquadra han acabat aquest divendres el rescat i aixecament del cadàver del treballador que ahir va morir al costat d'un company després del despreniment d'una roca d'unes 150 tones a Montserrat. El cos es trobava en una zona de difícil accés per terra, per això mateix va caldre un helicòpter dels Bombers de la Generalitat i la Unitat de Muntanya de la policia catalana per aconseguir treure'l.

Tot i que en un primer moment un dels treballadors va quedar ferit greu, finalment va morir quan era a l'ambulància a punt de ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'altre accidentat, el cos del qual ha pogut ser rescatat avui, va morir a l'instant.

El recinte del monestir va ser desallotjat ahir, i de moment tots els seus accessos per carretera estan tancats. Només es pot accedir a la muntanya en el Cremallera i l'Aeri. A les tres de la tarda s'obrirà la carretera que va de Monistrol a la muntanya de Montserrat, tot i que només es podrà circular per un carril. L'altre accés per Can Massana no s'obrirà fins Nadal, tal com ha dit el secretari per la Mobilitat, Manel Nadal, que ha pujat al monestir per interessar-se per l'estat de les obres d'estabilització de la muntanya.

L'accident es va produir quan cap a les 15.48 hores d'aquest dijous la caiguda d'unes roques va sorprendre dos treballadors de l'empresa Inaccés Geotècnia Vertical que estaven netejant la zona afectada per una allau que hi va haver fa una setmana a l'accés a Santa Cecília.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.