Societat

L'accés a Montserrat per carretera es normalitzarà el cap de setmana

Un dels accessos per carretera al monestir de Montserrat, la BP-1121, s'obrirà parcialment aquest dijous després que dimarts diversos despreniments de roques causats per la pluja obliguessin a tallar el trànsit rodat per les dues carreteres que porten al monestir, segons ha informat en un comunicat el Patronat de la Muntanya de Montserrat. Avui també s'ha restablert la circulació del cremallera, que va interrompre el servei per motius de seguretat.

Fins a aquest dijous, l'únic mitjà per accedir al monestir ha sigut l'aeri, que aquest dimecres va triplicar els usuaris.

Segons el comunicat, els vehicles que pugen a Montserrat des de Monistrol podran passar "de manera controlada" per la zona afectada d'aquesta via. S'espera que aquesta carretera, la BP-1121, sigui totalment operativa durant el cap de setmana.

La via més afectada, però, és la que va del Bruc al monestir, la BP-1103. La calçada té greus desperfectes i passaran dies abans no s'hi pugui circular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.