Societat

Reobert al trànsit l'accés a Montserrat després de l’accident

Societat

La carretera que uneix Monistrol amb el monestir de Montserrat va quedar oberta parcialment al trànsit ahir després de l’accident de dijous, en què van morir dos operaris que treballaven en la consolidació de la muntanya. El secretari de Mobilitat, Manel Nadal, va assegurar que el sinistre va ser fortuït i que es complien totes les normes de seguretat.

Nadal va donar el seu suport a l’empresa Inaccés Geotècnica Vertical, a la qual pertanyien els dos treballadors, i va explicar que es tracta d’“un desgraciat accident laboral, fruit de la mala sort, i no fruit d’una nova esllavissada”. Una gran roca de 150 tones es va desprendre i va caure damunt els homes.

Els operaris accidentats són Francisco Salvador Escudero García, de 29 anys i veí de Calafell, i Mustafa Bouaaza , de 31 anys, marroquí resident a Argentona. Escudero va morir a l’ambulància mentre l’evacuaven a un centre sanitari i Bouaazza va morir a l’instant i el seu cos va ser rescatat ahir al matí amb l’ajuda d’un helicòpter.

La carretera BP-1121 va quedar reoberta ahir al trànsit, encara que es dóna pas alternatiu als vehicles amb un semàfor. Això va ser possible després que els tècnics comprovessin que no hi ha cap risc per a la seguretat viària.

A partir de dilluns es reprendran els treballs de sanejament de la zona afectada. També està prevista la instal·lació una barrera dinàmica de protecció de 90 metres de llarg i quatre metres d’alçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA