Societat

L'aeri de Montserrat funciona amb normalitat després de la glaçada

Societat

L'aeri de Montserrat torna a funcionar amb normalitat des de primera hora d'aquest dijous després que ahir no va poder donar servei a causa de les glaçades que van afectar el cable d'aquest mitjà. D'altra banda, aquest migdia està previst que surtin de l'aparcament del monestir una vintena dels quaranta vehicles que encara queden a Montserrat, segons han informat des del Patronat de la Muntanya. La retirada d'aquests vehicles es farà entre la una i les tres de la tarda.

Mentrestant operaris de l'empresa Inaccés continuen els treballs d'estabilització de la paret dels Degotalls on es va produir l'esllavissada. De moment, però, encara no s'ha fixat una data per a l'obertura de la carretera d'accés al monestir.

Aquest divendres al matí tindrà lloc una nova reunió de la comissió executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat amb l'objectiu de continuar fent un seguiment de les obres. Segons han informat fonts del monestir, en aquesta reunió es podria avançar el dia en què podria quedar obert un accés provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.