Societat

La jutge manté el tancament cautelar dels macrobordells Riviera i Saratoga

Es van clausurar el març de 2009 en el marc d'una complexa investigació sobre una xarxa de corrupció policial

La jutge de guàrdia del Jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona ha decidit avui mantenir el tancament cautelar dels macrobordells Riviera i Saratoga, clausurats el mes de març de 2009 en el marc d'una complexa investigació sobre una xarxa de corrupció policial vinculada a bordells.

La jutge ha prorrogat el tancament d'aquests dos establiments -els més grans prostíbuls de l'àrea de Barcelona i que estan situats a l'autovia de Castelldefels (Baix Llobregat)- que va ser decretat el 7 de març de 2009 per sis mesos, decisió que va ser estesa sis mesos més el setembre passat, i que aquesta matinada complia el termini fixat.

La jutge va decretar el mes de març de 2009 llavors el tancament dels dos macrobordells durant sis mesos, en una investigació sobre exalts càrrecs de la Policia Nacional que haurien rebut suborns per "fer els ulls grossos" en les inspeccions i avisar de les batudes als prostíbuls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.