Societat

L'Audiència de Barcelona confirma la presó sense fiança per als propietaris dels prostíbuls Riviera i Saratoga

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la presó provisional sense fiança per propietaris dels prostíbuls Riviera i Saratoga, Antonio H. L. i Carmelo S. L., que ja estan a la presó des del març per la trama de corrupció dels prostíbuls.

Els propietaris van al·legar que no hi havia indicis suficients de la seva participació en cap dels delictes i que no hi ha perill de fuga i demanaven una "qualsevol altra mesura alternativa menys greu" que la presó. La Secció Novena exposen indicis sobre la seva participació de manera continuada en delictes relacionats amb afavorir la prostitució, la immigració clandestina per l'explotació sexual i contra els drets dels treballadors.

Antonio H. L., un dels propietaris del Riviera, va al·legar que tot i que les dones que exerceixen la prostitució al local paguen 80 euros per llogar una habitació i se'ls feien anàlisis de sang i subministraven medicaments o reconstituents, aquests fets no tenien a veure amb la prostitució. L'imputat també reconeixia haver fet regals "d'escàs valor" a determinats funcionaris policials, però en un "context d'amistat".

L'Audiència desestima aquest recurs perquè considera que hi ha "prous indicis", recorda que hi ha fets en secret de sumari i exposa que la seva permanència a la presó és necessària donats els "grans recurssos econòmics i contactes policials que facilitarien una potencial fugida del país".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona