Societat

Denuncien per segon cop en una setmana un conductor per donar positiu penal en la prova d'alcoholèmia

Els Agents de la Policia de la Generalitat del sector de trànsit de Vic van denunciar el passat dimecres a Diego V.J., de 41 anys i veí de Torelló com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. Aquest, però, va ser el segon cop en una setmana que era denunciat per aquest delicte: la primer infracció la va cometre el passat 26 d'agost, a la matinada quan va donar positiu penal en la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,78 mg/l d'aire expirat, en un control rutinari de carretera. L'home triplicava la quantitat permesa.

Després de denunciar-lo, se'l va citar per comparèixer dijous davant el jutge d'instrucció de guàrdia de Vic. Abans de poder-ho fer, però, va reincidir en la seva conducta: aquest dijous va ser aturat en un altre control de trànsit que els mossos realitzaven a la carretera B-461al terme municipal d'Orís; en aquesta ocasió l'home va donar una taxa de 1,04 mg/l d'aire expirat, quadruplicant la legalment permesa.

La sentència del primer delicte el penalitza a una multa de 720 euros, 22 dies de treballs en benefici de la comunitat i 10 mesos de privació del permís. El proper dilluns el conductor està citat novament al jutjat d'instrucció de guàrdia de Vic en relació al delicte comès dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.