Societat

L'Orfeó Català emprendrà accions penals, civils i per danys morals contra Fèlix Millet i Jordi Montull

En el cas que Clara Millet, Jordi Montull i Rosa Garicano no presentin la dimissió com a membres de la junta directiva, se'n demanarà el cessament

L'Orfeó Català ha decidit emprendre accions penals, civils i per danys morals contra Fèlix Millet i Jordi Montull, després de la reunió executiva de caire extraordinari d'aquest dimarts al vespre.

D'altra banda, en el cas que Clara Millet, Jordi Montull i Rosa Garicano no presentin la dimissió com a membres de la junta directiva, se'n demanarà el cessament en la pròxima assemblea de l'Orfeó.

La presidenta del Palau de la Música i de l'Orfeó, Mariona Carulla, i el director general, Joan Llinares, han mantingut la reunió amb la junta directiva de l'Associació Cultural Orfeó, per tal de continuar la "decidida actuació de la nova etapa" en la gestió i organització de les entitats que formen el Palau.

Rosa Garicano i Jordi Montull han estat substituïts en el patronat del Consorci del Palau de la Música Catalana per Josep Maria Busquets, Pau Duran i Manuel Bertran, membres de la junta directiva de l'Associació Orfeó Català.

Nova figura del director artístic
També, i entre altres temes a debat, s'ha destacat la necessitat de perfilar la nova figura del director artístic del Palau de la Música i d'una comissió artística, com un dels eixos de la reorganització de l'entitat. En la pròxima junta directiva s'abordaran aquests temes amb més profunditat, segons concreten l'Orfeó i el Palau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.