Societat

La filla de Millet posa el seu càrrec a disposició del Palau i es desmarca de la trama

Assegura que no tenia "coneixement ni cap tipus d'implicació" amb els fets

Clara Millet, filla de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, s'ha desvinculat aquest dimecres en una carta de la trama d'apropiació de fons de la institució i ha posat a disposició del Palau els seus càrrecs a la junta de l'Orfeó Català i al Patronat del Palau de la Música.

En la carta, Millet diu que "no tenia coneixement ni cap tipus d'implicació" amb els fets que s'estan investigant i ha posat a la seva disposició els càrrecs, tal com assegura que va avançar fa uns dies a la presidenta, Mariona Carulla.

Subratlla que ha pres aquesta decisió "pel bé de l'entitat" i per la seva "vinculació única i exclusivament familiar" amb l'expresident del Palau de la Música.

La junta directiva de l'Associació Cultural Orfeó Català, reunida ahir, va decidir emprendre accions penals, civils i per danys morals com a acusació particular pel desviament de fons del Palau de la Música que van fer Fèlix Millet i l'exdirector de la Fundació, Jordi Montull.

A la reunió, també es va decidir que si no dimiteixen dels seus càrrecs a l'Orfeó la filla de Millet, Clara Millet, l'exdirectora de la Fundació, Rosa Garicano, i el mateix Jordi Montull, demanaran els seus cessaments a la pròxima assemblea de l'Orfeó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.