Cultura

La Diputació de Barcelona es personarà en la causa contra Fèlix Millet

El president de la corporació remarca que va cedir el seu lloc en el Consorci del Palau de la Música al ministeri de Cultura

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha anunciat que la institució es personarà en el procés judicial contra l'expresident de la Fundació Palau de la Música, Fèlix Millet:.

Antoni Fogué ha afirmat que “el fet que diners públics de la Diputació de Barcelona, encara que sense responsabilitats en els òrgans de govern, hagin estat a disposició del consorci, fa que nosaltres, com a institució, també ens personem en el procés que ara s'inicia amb l'única finalitat de garantir que els recursos públics aportats es van destinar a allò a què es donaven”.

Fogué ha fet aquest anunci en una entrevista a COMRàdio, en la qual ha explicat que l'any 2001 la Diputació de Barcelona va deixar de ser membre del consorci del Palau de la Música en favor del ministeri de Cultura, si bé es va comprometre a seguir fent-hi aportacions econòmiques per garantir les activitats del Palau durant 10 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.