Societat

Roben 100 ordinadors d'una zona restringida de la nova terminal del Prat

Successos

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'un centenar d'ordinadors sostrets d'una zona restringida de la nova terminal de l'aeroport de Barcelona.

El robatori dels 100 ordinadors, valorats en més de 90.000 euros, s'hauria comès entre el 26 de setembre i el 15 d'octubre de l'any passat, segons publica el diari El Punt.

Els ordinadors van arribar a la T1 el 26 de setembre i es van deixar en una zona restringida. El 15 d'octubre un responsable de l'empresa, Àngel Iglesias, que s'havia d'encarregar de la instal·lació dels equipaments informàtics, es va adonar de la desaparició dels aparells i va presentar-ne la denúncia als Mossos d'Esquadra.

La policia encara no ha detingut ningú, però segons fonts dels Mossos els lladres haurien sigut els mateixos treballadors de la T1 o haurien actuat amb la complicitat i ajut d'alguns d'ells, ja que per poder entrar a la nova terminal de l'aeroport de Barcelona s'han de superar uns estrictes controls de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.