Reportatge

TARRAGONA (Tarragonès)

Festes de Santa Tecla

Més petita

La Santa Tecla petita creix, però ara no ho fa sumant la versió reduïda d'elements del Seguici, sinó en actes: amb el correfoc petit i la Baixadeta de l'Aligueta. “La canalla de la colla la volien fer, ens vam engrescar i ho vam proposar a la Mulasseta, al Lleonet i a l'Ajuntament”, explica Pitu Rovira, del Ball de Diables i l'Àliga, que afegeix: “La intenció és reproduir la seqüència de les festes en tres dies, amb baixada de l'Aligueta, sortida del seguici petit i correfoc petit”.

Així doncs, la Baixadeta, que reprodueix l'acte més esbojarrat de les festes, es programarà sempre el dia 18 de setembre i el correfoc petit, el dia 20.

El Ball de Diables petit, el Drac Petit, el Bou Petit i la Vibrieta, estaran acompanyats en el primer correfoc dels balls de diables infantils de Reus i Torredembarra i del Drac Petit de Reus.

Del 17 al 26 de setembre.

ALTRES PROPOSTES PER A LA CANALLA

El concert
Després de l'èxit de l'any passat del concert d'Els Pets en horari familiar, es repetirà experiència amb l'Elèctrica Dharma. El dia 18, després de la Baixadeta.
Santa Tecla petita
Com és tradicional, el Seguici Petit sortirà al carrer el dia 19 de setembre a la tarda.
L'arrencada dels gegants
Tindrà lloc el dia 21, després del pregó de festes a càrrec de l'atleta Natàlia Rodríguez. Durant les festes es programen espectacles i contacontes infantils.
Santa Tecla a les escoles
Els elements del Seguici visiten les escoles de la ciutat. Del 13 al 17 de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.