Reportatge

TARRAGONA (Tarragonès)

Festes de Santa Tecla

Macaco, cap del cartell musical

Després que Miguel Bosé va estrenar amb èxit la Tarraco Arena Plaça per Sant Magí, aquest espai acollirà el macroconcert de les Festes de Santa Tecla, amb Macaco i Muchachito Bombo Infierno. Aquest és l'únic espectacle de pagament de les festes. L'entrada al concert, el dia 25, costarà 20 euros, i permetrà escoltar en directe els temes del premiat Puerto Presente de Macaco i el darrer treball dels Muchachito, Idas y vueltas.

D'altra banda, Santa Tecla també oferirà la possibilitat de gaudir del directe del grup revelació del pop català, Els Amics de les Arts, que presentaran Bed & Breakfast el dia 18 a la plaça del Rei. El mateix escenari acollirà Sanjosex el dia 20 i Mishima el dia 22.

El cartell musical es complementa amb altres noms propis, com el de Lax'n'Busto, l'Elèctrica Dharma, Maldita Nerea o Los Manolos.

A més, durant les revetlles es podrà ballar amb els Frank O'Lee Sons (dia 17), l'orquestra Girasol (dia 22) o Los Llorus del Negritu (dia 24).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.