Societat

Una nova avaria al servei de Rodalies interromp la línia de l'aeroport

Els retards se situen entre els vint i els quaranta minuts

Una avaria al sistema d'electrificació ha obligat a suspendre el servei ferroviari de la línia C-10 de Rodalies, que uneix l'estació de França amb l'aeroport del Prat, i provoca retards de més de vint minuts en els trens de la línia C-2 i els de mitjana i llarga distància.

La incidència, que s'ha registrat cap a les 19.00 hores, afecta la circulació ferroviària en el trajecte Barcelona Sants-Gavà, que es realitza en via única, segons que ha informat un portaveu de Renfe.

La línia més afectada és la C-10, el servei de la qual ha quedat interromput, per la qual cosa la companyia ferroviària ha habilitat autobusos que fan el trajecte entre l'estació de França de Barcelona i l'aeroport.

Endarreriments de fins a quaranta minuts
De la seva banda, els trens de mitjana i llarga distància, així com la línia C-2 de Rodalies, que uneix Maçanet-Massanes i Sant Vicenç de Calders, registren retards mitjans d'uns vint minuts, segons les mateixes fonts.

Això no obstant, alguns viatgers han explicat que els missatges de text a través del telèfon mòbil que envia la companyia als usuaris que ho sol·liciten, previ pagament de 0,15 euros per missatge, informen que els trens de la línia C-2 circulen amb retards d'uns deu minuts, malgrat que els afectats fa més de quaranta minuts que esperen el tren a l'estació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.