Societat

Un pacient trenca el nas a un metge

Successos

Un metge resident de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida ha denunciat davant dels Mossos l'agressió d'un pacient que li va trencar el nas aquest diumenge. Els fets, que van succeir per causes encara desconegudes,  van tenir lloc quan un pacient d'origen romanès ingressat a planta va colpejar el facultatiu amb la barra que aguanta les bosses del sèrum. A conseqüència del cop, el metge va patir una fractura de nas. El facultatiu, que va ser atès al mateix centre hospitalari, va poder continuar el torn de feina a l'Arnau de Vilanova.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que han rebut la denúncia de l'agredit, un metge resident de l'àrea de medicina interna, que acusa el pacient d'un delicte de lesions. De moment, el presumpte agressor continua ingressat. No és la primera vegada que passa una cosa així en aquest centre, ja que l'any passat hi va haver 33 agressions.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.