Societat

sant esteve sesrovires

Treuen 25 quilos de mel del rusc que hi havia a una façana

Dos apicultors treuen prop de 15.000 abelles d'un carrer cèntric

Ha acabat sent una collita sorprenent. A la façana d'un edifici del cèntric carrer Serafí Julià, a Sant Esteve Sesrovires, s'havia instal·lat un eixam d'abelles que han creat un rusc del qual s'ha acabat extraient 25 quilos de mel. Ahir, dos apicultors van decidir eliminar el rusc. Vista la gran quantitat d'abelles que s'hi havien aplegat, l'Ajuntament va decidir tancar el carrer al trànsit i al pas dels veïns, ja que en total els dos apicultors van treure entre 12.000 i 15.000 abelles.

Els dos operaris van necessitar sis hores per fer-ho. Van treballar entre les nou del matí i les tres de la tarda, estona durant la qual el carrer va estar tallat al pas amb l'objectiu de garantir la seguretat veïnal. Per poder treure les abelles van haver de llançar un fum, amb l'objectiu d'estabornir-les i poder-les retirar. Un cop fet això, es van traslladar les abelles a un apiari. Allà, els insectes romandran en quarantena. L'objectiu és posar-les en tractament perquè les abelles es puguin recuperar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.