Festes populars i fires

ESPLUGUES DE LLOBREGAT (Baix Llobregat)

Festa major de Sant Mateu

Tradició i diversitat

El pressupost de la festa major d'Esplugues es redueix enguany un 12,5% sense renunciar a la diversitat, la qualitat i les propostes més tradicionals. El programa d'activitats, fidel a la seva essència, concentra en sis dies prop d'un centenar d'actes. El primer, avui divendres, serà el tradicional seguici a càrrec de les entitats locals i el pregó de Gregorio Bernal, exdirector de l'Escola Isidre Martí.

David Bustamante protagonitzarà el concert estel·lar de la festa. Serà demà dissabte, a l'escenari del carrer Sant Antoni Maria Claret. El cartell musical inclou altres propostes com la de Los Diablos, Bongo Botrako i Teràpia de Shock, el Festival Itinerant FESCAT-Ràdio Flaixbac i les sessions nocturnes amb dj's. Per primer any se celebrarà el festival benèfic flamenc Duendes con Arte i la mostra de tapes andaluses.

Pel que fa a les activitats més populars i participatives, destaquen la trobada de puntaires, les diades castellera i bastonera, les competicions esportives, el concurs de truites, el festival de jotes, la botifarrada popular... Tampoc faltaran a la seva cita el mercat medieval i la novena edició del Balkiberfest, el Festival Internacional de Titelles i Màscares.

Del 16 al 21 de setembre. A diferents espais.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.