Societat

Un estanc de Cardona ven 30 butlletes del tercer premi

La propietària rep la notícia amb sorpresa i il·lusió

Un dels afortunats havia adquirit 28 butlletes

L'estanc número 3 del Barri Nou de Cardona ha venut trenta butlletes del tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 88.297, i ha repartit 450.000 euros entre els seus clients.

La seva propietària, Sònia Díaz, ha viscut la notícia amb molta il·lusió pensant en la gent a qui pot haver tocat i amb gran sorpresa. “No m'ho creia. És que mai m'ha tocat res!”, ha expressat.

Díaz estava seguint el sorteig per Internet i, quan encara no sabia que havia venut un dels números afavorits, ha sentit com sonaven “els dos telèfons a la vegada”.

I és que l'estanc ha viscut els primers minuts després del sorteig entre les felicitacions pel tercer premi de clients que s'assabentaven in situ de la notícia i d'altres que s'hi han anat apropant per donar l'enhorabona a la propietària. El telèfon no ha parat de sonar durant el matí i de seguida els mitjans de comunicació han omplert aquest estanc, situat a la carretera del Miracle.

Díaz que es va quedar una butlleta del número 88.297, ha explicat que amb l'eufòria i l'alegria i totes les trucades encara no ha tingut temps de pensar en què es gastarà els 15.000 euros, que pertoquen a cada butlleta afavorida amb el tercer premi.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha estat un dels primers d'arribar a l'estanc per felicitar Díaz. Estruch s'ha mostrat “molt content” que el tercer premi hagi caigut a Cardona i ha desitjat que hagi tocat “a gent que ho necessiti”. Tot i que la majoria de persones que estaven a l'estanc no tenien cap bitllet afortunat, compartien l'alegria que el premi hagués tocat a casa.

Un dels principals agraciats ha estat Diego Tripiana, que es va quedar 28 de les 30 butlletes. D'aquestes, vuit les va repartir entre la seva família i la vintena restant les va adquirir un comerciant, que suposa que també les haurà repartit.

Tripiana ha explicat que va escollir el 88.297 a l'atzar perquè diu que creu “en la sort” i ha confessat que ha rebut la notícia “amb pessigolles a l'estomac”. Pel que fa al premi, ha valorat “el pessic, sobretot tenint en compte la situació econòmica”, però ha comentat que “no li canviarà la vida”. Els diners, ho té clar, serviran per “pagar rebuts”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia