Societat

El 03473, el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, cau a Lliçà d'Amunt

El sorteig de la nova loteria catalana s'estrena repartint sort a l'Escala i Tarragona, amb el segon premi,el 77879, i a Cardona i Barcelona, amb el tercer premi, el 88.297

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut a Lliçà d'Amunt, on els afortunats amb un bitllet (n'hi hauria 60, tot i que s'haurien venut només 30) guanyaran 100.000 euros. La Grossa de Cap d'Any s'ha estrenat repartint sort a l'Escala i Tarragona, on ha caigut el segon premi (el 77879), i a Cardona i Barcelona, on s'ha venut el tercer (88297). Així, la Grossa de Cap d'Any ha repartit uns 16 milions d'euros en premis, fet que suposa un 64% dels gairebé 25,3 milions recaptats amb la seva venda.

Les sèries de l'1 a la 30 del segon premi, el 77879, s'han venut a l'estació de servei de l'Escala situada a la Closa d'en Llop. I les sèries de la 31 a la 60 s'han repartit a la Botiga del Cafè, ubicada al número 88 de la Rambla Nova de Tarragona. Aquest segon premi de la Grossa de Cap d'Any està dotat amb 32.500 euros per bitllet, o sigui que els afortunats guanyen 6.500 euros per euro jugat.

El sorteig ha començat a les 11h del matí amb el tercer premi, que ha estat el 88.297, amb 15.000 euros per bitllet, i que ha tocat a Cardona i a Barcelona. En concret, de la sèrie 1 a la 30 s'ha venut en un establiment del carrer Pere del Miracle, número 57, de Cardona; i de la 31-60 al Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya, al carrer Mallorca, número 272. Ha estat el primer dels tres premis previstos que s'ha conegut en el transcurs del sorteig, que se celebra aquest dimarts al Teatre Nacional de Catalunya. El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any està valorat amb 15.000 euros, és a dir, 3.000 euros per cada euro jugat.

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha acollit el primer sorteig de la Grossa de Cap d'Any, en un acte obert al públic i presentat pels periodistes Helena Garcia Melero i Xavier Graset. Entre els assistents al sorteig hi havia diversos consellers, encapçalats pel d'Economia, Andreu Mas-Colell, i de Benestar i Família, Neus Munté.

Més premis


Cal recordar que també hi ha premi per als números anteriors i posteriors als premiats i per les terminacions. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha assegurat que, tenint en compte el nivell de vendes, aproximadament es destinaran entre 5 i 6 milions d'euros a fins socials, especialment a programes de prevenció d'infància en risc. A aquesta quantitat cal sumar tres milions d'euros corresponents als 30 bitllets del 0.3473 que s'han quedat en el magatzem, i que han estat premiats amb el primer premi.

Els premis es podran cobrar fins al 31 de març del 2014; els de menys de 120 euros es pagaran en els punts de venda autoritzats, que opcionalment també podran pagar premis de fins a 750 euros.

Com cobrar

Aquelles butlletes premiades amb entre 120 i 30.000 euros hauran de canviar-se en un termini de 90 dies en qualsevol oficina de CaixaBank i CatalunyaCaixa, així com la seu de Loteria de Catalunya -situada a Via Laietana 60-, en què hauran de cobrar-se els premis superiors a 30.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia