Vallès Oriental

El joc de colles de Lliçà de Vall aplega 500 veïns amb la festa

Els avis de Lliçà trien diverses activitats de la festa major

El joc de colles tornarà a ser un dels eixos principals de la festa major de Lliçà de Vall, que arrencarà oficialment aquest dijous a la tarda.

La competició aplegarà aquest any un total de 500 veïns, repartits entre les quatre colles que lluitaran pel triomf final: la Mama Ve, el Tractor, la Penya Gansa i els Amics de lo Germà Petit de l'Illa de Buda. Aquesta darrera, guanyadora de l'edició de l'any passat, serà l'encarregada d'obrir la festa amb el pregó, divendres a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de la Vila.

Les novetats de la festa major d'enguany passen, en primer lloc, per una ludoteca infantil que obrirà cada dia a la plaça de la Vila; utilitzar-la costa 2 euros per dia i nen. En l'àmbit dels espectacles, destaca la inclusió del xou de circ MerciBien, el dissabte a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila. Una altra novetat del programa és el taller de gintònics, que es farà diumenge a les 7 de la tarda al pati de sorra de les Llisses; la inscripció costa 20 euros i s'ha de formalitzar a Can Magarola (93 844 53 80; el límit és de 25 participants).

El capítol de novetats es tanca amb una bateria de quatre espectacles que tindran lloc diumenge al vespre: a les 9 a la plaça de la Vila, teatre de carrer amb Hummortal; a les 10 al pavelló, espectacle de màgia Una hora amb Hauson (entrada: 5 euros); a les 11 al pati de sorra de les Llisses, humor amb el muntatge Cops, i a les 12 de la nit, al mateix lloc, contes per a adults amb Albert Estengre.

D'altra banda, la gent gran de Lliçà de Vall ha pres la iniciativa en aquesta festa major. Els avis del poble han pogut triar diverses activitats, com les sessions de balls en línia (country), sevillanes, i un original ball que fusiona la sardana i la sevillana. A més, la gent gran també ha escollit un clàssic sorteig del quinto i un campionat de dòmino.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona