Vallès Oriental

La cadena de bricolatge Akí ultima l'aterratge a Granollers

La firma demana llicència per obrir un establiment de 2.300 metres al Ramassar

La cadena de productes de bricolatge Akí ha demanat llicència per implantar-se en un local de 2.300 metres de superfície de venda al polígon el Ramassar, en terme de Granollers.

Seria el primer establiment de la cadena a la comarca, en una operació que consolida l'impuls del sector de la gran distribució en els últims anys a la comarca.

La cadena, propietat d'Adeo, mateix grup francès que explota altres marques conegudes, com Leroy Merlin (la que designa les botigues amb més superfície dins del grup), Bricomart i DecoSmart, ha escollit les instal·lacions que anteriorment acollien els productes de basar de l'empresa Caprabo a Granollers per implantar-se a la ciutat. Ho fa en la zona del polígon destinada a espais comercials, i en una zona amb una certa especialització en la venda d'articles de la llar.

Akí és la marca de punts de venda de mitjana superfícies del grup Adeo. Des que el 1988 va obrir al centre comercial Baricentro la seva primera botiga a Catalunya i a l'Estat, la xarxa s'ha anat expandint per arribar a 36 establiments, dels quals sis a Catalunya. El de Granollers serà el setè al Principat i se sumarà a les que té a Barberà i Terrassa (el Vallès Occidental), Cabrera de Mar (el Maresme), Manresa (el Bages), Vilanova i la Geltrú (el Garraf) i Vic. Arreu de l'Estat, les 37 botigues Akí donen feina a més de 1.200 treballadors.

L'obertura de l'establiment de Granollers forma part del pla d'expansió de la companyia, que amb aquesta botiga arriba a una ciutat de 60.000 habitants amb una àmplia zona d'influència.

L'establiment estarà situat prop de les rondes de la ciutat i a peu de la carretera de Cardedeu, amb les consegüents comunicacions particularment amb la zona nord de la comarca. El pla d'expansió tenia com a objectiu reforçar el paper de lideratge de la marca en el segment de mitjanes superfícies de productes de bricolatge.

Amb l'obertura de l'establiment Akí, Granollers apareix en el mapa de l'expansió de les grans cadenes, de la qual havia quedat relativament al marge, en part per la impossiblitat d'alguns promotors per impulsar algunes zones qualificades urbanísticament. Algunes cadenes, com MediaMarkt o Decathlon havien trobat localitzacions a Parets i Mollet.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLICIAL

Interior tria el comissari en cap, Eduard Sallent, com a major dels Mossos

barcelona
judicial

Arxivada la causa contra els mossos per la pèrdua d’un ull per projectil durant les protestes per Hasél

barcelona
educació

L’escola La Farga, l’Associació Educativa Vall del Terri, Anna Juàrez i Josep Callís reben els Premis Mestres 68

girona
SOCIETAT

Un nen discapacitat espera des del setembre transport sanitari per anar a escola

BARCELONA
església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR
urbanisme

Els veïns de la Sagrada Família fan reobrir el debat urbanístic

Barcelona
SERVEIS

Dilluns comencen les obres de la nova estació d’autobusos de Lleida

LLEIDa