Vint-i-cinc activitats omplen la festa major de Llerona

La Festa Major de Llerona, ja està en marxa amb un munt d'activitats per a totes les edats fins al 13 de setembre. Organitzada per la Comissió de Festes Laurona, amb la col·laboració del Consell del Poble de Llerona, l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i diverses entitats locals, s'han programat 25 activitats en dos dies.

Una de les característiques més destacades de la Festa és la implicació de les veïnes i veïns del poble amb activitats com l'acampada, el rastrillo, concursos de pastissos o partits de futbol. Precisament entre les novetats d'enguany cal destacar el 1r partit de futbol d'extrema rivalitat entre Dalt i Baix del Pla que es jugarà el divendres, 11 de setembre, a les 16 h al camp de futbol de Llerona i que enfrontarà homes, dones i nens en un partit familiar.

La Festa tornarà a comptar amb cites destacades com el teatre del divendres a la nit, el sopar de Festa Major a l'envelat, seguit del ball, del dissabte a la nit o l'Animalada, partit de fangueig apte per a totes les edats que es fa el diumenge a la tarda.

Pel que fa a la programació pels menuts, s'ha muntat un joc d'scalextric al Consell del Poble, i es faran jocs de cucanya, espectacles de màgia i inflables, entre d'altres activitats. L'esport també té el seu apartat amb campionats de petanca, ping-pong o escacs. Igualment, s'han programat diversos actes religiosos cada dia fins el diumenge 13 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens