Societat

Andreas Lubitz, a la seva ex parella: “Tothom sabrà el meu nom i el recordarà”

El copilot de Germanwings va explicar a la que va ser la seva xicota que un dia faria “una cosa que canviarà tot el sistema”

La noia ha explicat que es va separar de Lubitz “perquè cada vegada estava més clar que tenia un problema”

L'exnòvia del copilot de Germanwings que va causar deliberadament la caiguda de l'Airbus A320 als Alps francesos ha explicat en una entrevista publicada aquest dissabte al diari alemany Bild que Andreas Lubitz li va dir que un dia “tothom coneixeria el seu nom”.

Maria W. (nom fictici), una auxiliar de vol de 26 anys, ha afirmat al diari que quan va tenir notícia de l'accident li “va venir al cap una frase” de Lubitz: “Un dia faré una cosa que canviarà tot el sistema i tothom coneixerà el meu nom i el recordarà”. “Mai vaig saber què volia dir, però ara té sentit”, ha afegit.

Si ell va provocar l'accident “és perquè va comprendre que, a causa dels seus problemes de salut, el seu gran somni d'aconseguir una plaça a Lufthansa com a capità i com a pilot de llarga distància era pràcticament impossible”, ha revelat a Bild.

La noia ha explicat que es va separar de Lubitz “perquè cada vegada estava més clar que tenia un problema. En les discussions, s'ensorrava i em cridava (...). Durant la nit, es despertava dels seus malsons cridant: “¡Que caiem!”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia