Societat

La xef de Les Cols porta la cuina del Mas de Torrent

Fina Puigdevall, la cuinera del restaurant Les Cols d'Olot (amb dues estrelles Michelin), des d'aquesta setmana porta també la cuina de l'hotel Mas de Torrent. El seu director, Xavier Rocas, explica que buscaven “un cuiner reconegut, amb molta personalitat i una filosofia clara, i que fos de les comarques gironines, que conegués la terra i que s'identifiqués amb la zona”. De la seva banda, Puigdevall ha manifestat que “acceptar l'oferiment de Mas de Torrent era un autèntic repte, el de traslladar la filosofia de Les Cols a l'Empordà, tornar a utilitzar ingredients com el peix, prioritzar el producte de qualitat de la zona i crear plats de sabors”. Puigdevall defineix la seva cuina com a “sòbria però essencial; austera i humil però intuïtiva, íntima i autèntica”, una cuina de paisatge, d'estacionalitat, d'aliments “no viatjats” i sostenible i amb un llenguatge d'avui. “Des d'aquí però amb la capacitat d'obrir-nos al món, amb l'aspiració d'assolir l'universal a través de l'espai d'allò tan íntim”, hi afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Barcelona passa de fase de sequera a fase d’excepcionalitat

barcelona
transports

L’aeroport del Prat suma 4,6 milions de passatgers a l’abril, un 9,5% més

barcelona

Vall d’Hebron estrena un espai de rehabilitació per a joves

Barcelona
urbanisme

40è aniversari reivindicant l’enginyer i urbanista Ildefons Cerdà

BARCELONA
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR