territori

El Palmfest s'acomiada amb un cartell internacional

El grup noruec Datarock, el californià Crocodiles i l'italià Righeria seràn les darreres incorporacions al festival

La desena i última edició del festival de música independent de la Costa Daurada i el Sud de Catalunya, Palmfest 2015, tanca el cartell d'enguany amb la incorporació de tres grups internacionals provinents de Noruega, Califòrnia i Itàlia: Datarock, Crocodiles i Righeira, respectivament.L'esdeveniment es realitzarà a les intal·lacions del Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant els dies 23, 24 i 25 de juliol.

Aquests grups internacionals s'afegiran a les formacions internacionalsThe Pretty Things i B-Movie, juntament amb una llista d'agrupacions musicals de l'escena independent estatal: Dorian, La  Bien Querida, Joan  Miquel  Oliver, Angel Stanich  Band, Kokoshca o Las Ruinas, així  com  altres  propostes  emergents  del  territori, com Pacosan, Tyco Brae, TheWardenClyffe, The Dips, Uralita i Porlan o Zero.

La programació de discjòqueis i la distribució per dies de la programació estarà disponible en els propers dies. Per aconseguir més informació també resta disponible el web oficial del festival.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia