Societat

El restaurant Costa Sur de Roda, guardonat pel millor arròs caldós

L'Associació Catalana de Periodistes i Amics de la Gastronomia i el Turisme (Acpagt), composta per prestigiosos periodistes, ha premiat el restaurant Costa Sur del port de Roda de Berà com el que fa el millor arròs caldós de tota la Costa Daurada. L'associació ha avaluat, sense donar-se a conèixer i en moments diferents de maig, juny i juliol, els arrossos de més de 165 restaurants de la zona. Després d'una votació secreta feta el 14 d'agost, els periodistes van decidir per majoria designar l'arròs caldós amb llagosta i llamàntol del Costa Sur com el millor. El jurat va destacar en la seva valoració “l'exquisidesa, la presentació i els components” del plat.

Enrique Vehí Gasol, que regenta el Costa Sur, reconeixia: “És un premi a la nostra tasca de buscar i oferir la millor qualitat per als clients. Sabem que el comensal ha de ser exigent i ens preocupem per complir les seves expectatives, tot i que no és fàcil.” L'establiment té una taula de proveïdors que aporten diàriament producte fresc de Galícia, Huelva i el delta de l'Ebre.

El 19 de setembre es farà el lliurament del premi i el diploma creditor al restaurant Costa Sur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia