Societat

Catalunya Ràdio i Ràdio Arrels de Perpinyà signaran un conveni

Els directors de les dues emissores, Saül Gordillo i Albert Noguer, s'han reunit a Barcelona

Arrels emetrà programes d'ICat FM i participarà en un programa sobre els Països Catalans a les emissores públiques de la Generalitat

Catalunya Ràdio i les altres emissores públiques de la Generalitat (Catalunya Informació, Catalunya Música i ICat FM) emetran programes conjunts amb la ràdio catalana de Perpinyà, Ràdio Arrels. Així ho han acordat els directors de les dues emissores, Saül Gordillo i Albert Noguer en una trobada a Barcelona per “esbossar vies de col·laboració.” En un principi es tractaria de “la difusió d'un o més programes d'ICat FM a la ràdio nord-catalana i la participació de Ràdio Arrels en un programa setmanal sobre els Països Catalans previst per la fi d'enguany.” Així mateix Catalunya Ràdio posarà a disposició dels programadors d'Arrels el seu arxiu musical. Aquesta “col·laboració estable” es concretarà en un conveni que se signarà “al final d'aquesta primavera” segons han confirmat des de Perpinyà.

Ràdio Arrels va ser creada a Perpinyà l'any 1981, un any abans que Catalunya Ràdio. Des fa trenta-cinc anys emet exclusivament en català a les comarques catalanes sota administració francesa. La seva programació musical la situa al capdavant de totes les emissores dels Països Catalans pel que fa a la difusió diària de música catalana. D'ençà la seva creació, s'ha mantingut amb un estatut de ràdio associativa renunciant als recursos publicitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia