territori

Dues mil tapes de tonyina donen la benvinguda a les jornades d'aquest peix a l’Hospitalet

Fins al 22 de juny, els 10 restaurants participants oferiran menús

Els assistents a la IX Diada de la Tonyina, que s’ha celebrat aquest diumenge passat, 25 de maig, a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, han pogut tastar les 'tonyi-tapes' que han preparat els deu bars i restaurants que enguany participen en les XV Jornades de la Tonyina. Per aquest acte inaugural de les jornades, els restauradors participants han cuinat, en concret, unes 2.000 racions d’aquestes tapes elaborades amb tonyina, venudes a un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa, segons ha informat la regidora de Turisme, Elidia López.

Amb aquest tast popular, amenitzat amb un espectacle de la companyia Xarop de canya i ambientació musical, s’ha donat el tret de sortida un any més a les jornades gastronòmiques organitzades per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a l’entorn de la tonyina, un peix vinculat al municipi (un dels nuclis del municipi, l’Almadrava, de fet, deu el seu nom a la tècnica de pesca que es feia servir en el passat).

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia