Societat

Puig afirma que no es tallarà la llum ni el gas a les famílies pobres

El conseller anuncia que s'estudiarà cas per cas com solucionar la pobresa energètica

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va assegurar ahir que a cap família catalana no se li tallarà el subministrament d'aigua, llum o gas si no pot pagar la factura, tot i que el Tribunal Constitucional (TC) ha suspès cautelarment el decret contra la pobresa energètica que la Generalitat va aprovar el desembre passat. “Estic convençut que també trobarem una solució al finançament. Allò que una família deixa de pagar algú ho haurà d'assumir. Ho estudiarem cas per cas”, va declarar Puig a La Xarxa de Comunicació Local sense donar-ne més detalls.

El decret contra la pobresa energètica –suspès com a mínim per cinc mesos– fixava que les famílies sense recursos podien ajornar el pagament del gas i la llum de novembre a març sense que se'ls tallés el subministrament. L'hivern passat es van acollir a aquesta moratòria –“de mínims”, segons les entitats– 895 famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia