Administracions

cunit

ICV denuncia l'augment de recaptació per sancions i la «subvenció» de rendes altes

Des del grup municipal d'ICV a Cunit han denunciat l'increment en la recaptació per sancions de trànsit. Dels 140.000 euros que es van pressupostar el 2009 s'ha passat als 257.333, un augment que, segons el seu parer, exemplifica «l'afany recaptatori» de l'equip de govern, que utilitza aquests mecanismes «per netejar el dèficit pressupostari». Atesa l'actual situació econòmica, des d'ICV es vol instar el govern municipal a demostrar que l'increment no es deu a un interès només recaptatori, i per això es proposa que se substitueixi el pagament d'una part d'aquestes denúncies per treballs a la comunitat.

En un altre àmbit, des del mateix grup han criticat les subvencions del 25% en l'IBI per a joves de fins a 35 anys i pensionistes, perquè no tenen en compte les rendes dels beneficiaris. «S'hauria d'establir un criteri econòmic per optar a una subvenció», demanen, per no destinar diners públics, que s'haurien de destinar a polítiques socials, als que no els necessiten. També lamenten que des de l'equip de govern es desestimessin les seves propostes d'introduir subvencions per als aturats, d'incrementar-les per als pensionistes amb rendes baixes i d'introduir el criteri econòmic per a les subvencions existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona