Administracions

La Tallada inaugura les obres de remodelació de l’ajuntament

L’Ajuntament de la Tallada d’Empordà ha inaugurat oficialment les obres de remodelació de la casa de la vila. Aquestes actuacions han consistit en la instal·lació d’un ascensor i en l’adaptació de l’oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa de l’edifici.

Aquesta és la intervenció més important que s’ha fet a les dependències municipals des dels anys vuitanta. El cost total d’aquest projecte ha estat de 74.570 euros, dels quals la Diputació de Girona ha finançat 38.000, el que representa el 50,9%. Les obres han consistit en la instal·lació d’un ascensor i l’adaptació de l’oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa, amb l’adequació de les portes i la redistribució de l’espai, per adaptar l’edifici a la normativa vigent i fer-lo accessible a les persones que presenten algun tipus de discapacitat física.

L’alcaldessa de la Tallada, Maria Dolors Guàrdia, ha destacat que “la millora de les dependències municipals permet d’actualitzar els sistemes informàtics i, d’aquesta manera, donar resposta als requeriments actuals en administració electrònica i, sobretot, poder atendre millor i oferir un millor servei”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]