Administracions

SANT LLORENÇ SAVALL

Un nou cartipàs per guanyar en proximitat

Es passa de set a sis regidores i les responsabilitats estan més repartides

L'alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba (ERC), ha elaborat un cartipàs que, segons ell mateix indica, “està pensat per guanyar en proximitat”. Respecte al mandat anterior –per imperatiu del resultat electoral–, es passa de set a sis regidories, però amb les responsabilitats més repartides entre els edils per tal d'arribar més fàcilment als ciutadans. En aquest sentit, el mateix Torralba cedeix Via Pública a Pepi Filella, i Llicències d'Obres, a Joan Solà, per centrar-se en Projectes i Serveis, Protecció Civil, Activitats i Residus. “És el moment de deixar de banda les coses faraòniques i centrar-se en el dia a dia”, comenta per justificar la desaparició d'Obres Públiques, que ell mateix assumia.

La comunicació, la transparència, la coordinació i l'aprofitament dels recursos són les altres prioritats del nou govern, en el qual debuta Josep Maria Noguer (Cultura, Ensenyament i Règim Interior), en detriment de Joan Roma i Marta Argemí. Maite Monfort s'encarrega de Comunicació, Ocupació i Promoció de la Vila, tres àrees que es volen potenciar per a afavorir l'impuls econòmic de Sant Llorenç i el coneixement de l'acció política. I Juan Luis Serrano assumeix Medi Ambient, Planificació i Joventut, carteres que requereixen transversalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona