Administracions

consells comarcals

Un milió més per a beques de menjador

El Consell Comarcal del Tarragonès va aprovar dimarts un pressupost per al 2017 de més de 15.079.799 euros, que suposa un increment d'un 1% respecte a l'any anterior. Una de les partides beneficiades ha estat la destinada a beques de menjador, que serà de 3.284.000 euros, un milió més que en l'exercici passat. L'import es repartirà entre els més de 4.800 alumnes als quals s'ha aprovat la sol·licitud per a aquest curs 2016/17. Quant a l'educació, el pressupost també preveu un augment del nombre de monitors per a alumnes amb necessitats educatives especials.

Pel que fa al servei a les persones, el Consell invertirà 3,5 milions en la realització de diverses accions, entre les quals hi ha el servei d'atenció domiciliària i teleassistència, els ajuts d'urgència social, els programes d'infància per a nens i adolescents en risc o els programes per a dones en situació de violència.

El pressupost del 2017 també preveu que es contractin un total de 49 persones a través de diferents plans d'ocupació. Aquests nous treballadors disposaran de contractes de treball d'entre sis mesos i un any de durada. Finalment, el Departament de Medi Ambient continuarà sent el que s'emporta el percentatge més alt del pressupost total de despesa, un 31,8%, per als serveis de recollida de residus, deixalleria, neteja viària i platges, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia