Medi ambient

medi ambient

No a la MAT vol una consulta popular

La plataforma de la Selva va decidir-ho en l'última assemblea efectuada

La plataforma No a la MAT Selva va decidir en la darrera assemblea demanar als alcaldes dels municipis afectats que liderin un procés de consulta popular en relació amb la línia de molt alta tensió.

En un primer moment els participants en l'assemblea van fer un repàs de les notícies relacionades amb la MAT i amb les darreres activitats dutes a terme, entre les quals hi ha el taller de pancartes i les parades informatives que es van muntar a l'aplec d'Argimon i al mercat de Riudarenes.

El segon punt de l'ordre del dia es va dedicar a les properes activitats que es faran per la festa major de Santa Coloma de Farners, la de Sils, la Riudatrail i la Ruta de les 10 Ermites. En totes hi haurà una presència important de No a la MAT Selva.

El punt fort de la nit va ser el darrer, en què es van preparar les comissions per dur a terme diverses visites i entrevistes amb els alcaldes dels municipis afectats i també amb els responsables de Red Eléctrica de España. L'objectiu de les visites és demanar als ajuntaments de Santa Coloma de Farners i Riudarenes que liderin el procés de consulta popular en relació amb la MAT, “atès que tenen plenes competències per fer-ho”. L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ja va presentar un recurs d'alçada contra la MAT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona