L'Ajuntament de Morella posa de nou en marxa la campanya de reciclatge d'ordinadors

El consistori arreplega els aparells perillosos per al medi ambient i els reutilitza o els diposita en l'ecoparc de Castelló

L'Ajuntament de Morella continua amb la campanya de reciclatge del màxim nombre de materials possible. D'esta manera, a les campanyes de recollida de paper, plàstic i vidre, ja existents, se suma en estos mesos d'estiu la d'equips informàtics. Esta iniciativa s'està desenrotllant per tercer any consecutiu i, ja hi ha més de 20 aparells dipositats. Esta campanya no sols consistix en el reciclatge d'ordinadors –encara que són els aparells que més es reciclen–, sinó que qualsevol aparell informàtic és arreplegat. Així, en l'oficina del CISE ja hi ha escàners, impressores, pantalles i discos durs.

Els dos estius anteriors en què s'ha realitzat esta campanya, era l'ONG Amics de Palanques la que s'encarregava dels ordinadors dipositats en les oficines del CISE. Enguany és el mateix Ajuntament el que recicla els que encara estan en condicions de ser usats i porta fins a l'ecoparc de Castelló els ja inservibles. El consistori vol conscienciar els ciutadans de la importància del reciclatge d'estos equips informàtics, ja que un ordinador conté fins a 100 substàncies químiques, algunes contaminants i altres cancerígenes. A més, estos aparells no són fàcils d'eliminar i generen molts problemes en el medi ambient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona