Infraestructures i serveis

Amposta compra el polèmic centre de rehabilitació

El govern, d'Esquerra, avança l'operació un any per tancar la polèmica entorn de l'espai

“Havíem arribat a un punt que no podíem fer-nos enrere.” L'alcalde, Adam Tomàs, resumeix així la compra del polèmic centre de rehabilitació. Per tancar la polèmica entorn de l'espai i girar full, el govern d'Esquerra, amb majoria absoluta, ha avançat un any l'operació, a proposta del regidor a l'oposició Germán Ciscar.

Així, l'hospital comarcal ha formalitzat la compra del local, situat en uns baixos de l'avinguda de Catalunya a la cantonada amb el carrer d'Amèrica. L'operació de compravenda ha consistit en l'amortització de 200.338 euros corresponents al lloguer amb opció de compra previst per enguany. També s'ha aportat una quota final de 129.263 euros.

Més enllà de l'estalvi en interessos, de vora 4.000 euros, el govern local vol girar full, després que la compra del local, de 800 metres quadrats i que ara serà municipal, hagi pujat a 1,5 milions d'euros.

“Era un local llogat a un preu molt baix i, de cop, va passar a ser una compra ajornada dels baixos i de la part de dalt”, remarca Tomàs, recordant que l'operació no va passar pel Patronat de la Fundació Serveis Socials del Montsià (Fussmont). “La decisió, al 2010, va generar descontentament per la manca d'informació i la quantitat”, conclou.

Ara, buscaran una sortida als 400 metres quadrats encara sense ús. Les instal·lacions van funcionar sense llicència d'activitat durant sis anys, quan l'hospital va estar pagant uns 18.000 euros de lloguer.

LA FRASE

Havíem arribat a un punt que no podíem fer-nos enrere
Adam Tomàs
alcalde d'amposta


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia