CiU proposa esperar al final de la crisi per construir la planta de triatge de residus del Segrià

El president de Convergència Democràtica al Segrià, Josep Ibarz, considera que la comarca ja disposa de les instal·lacions suficients per atendre les necessitats a curt termini. Per això proposa ampliar-les i millorar-les per augmentar la seva vida útil. El grup municipal a l'Ajuntament de Lleida serà el primer a presentar la moció en el ple d'aquest divendres. Al Consell Comarcal es debatrà el 22 de desembre.

Ibarz creu que «ara no és moment, en plena crisi, de construir aquesta planta, tot i que CiU la considera important». La federació nacionalista creu però que abans cal vetllar perquè les economies familiars siguin sostenibles. Segons Josep Ibarz, que és alcalde d'Almacelles, al seu poble el rebut de les escombraries podria pujar a 300 euros anuals si es construeix la nova planta.

El Consell Comarcal del Segrià preveu adjudicar les obres de construcció de la nova planta de triatge de l'abocador de Montoliu de Lleida (Segrià) a finals del 2010 o principis de l'11. Segons les últimes dades donades per l'ens, es valoraran les ofertes que incorporin noves tecnologies que permetin encara més allargar la vida útil del dipòsit controlat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona