Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

La Generalitat obre el lateral nou de la C-58 a Sabadell Sud

La calçada, de quatre quilòmetres, facilitarà la incorporació de vehicles des de l'AP-7 en sentit Terrassa

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) va posar ahir en servei la nova calçada lateral de la C-58 entre Badia del Vallès, Sabadell i Sant Quirze, que facilita la incorporació a l'autopista en sentit nord als vehicles provinents de l'AP-7 i la B-30 i canalitza a partir d'ara la sortida de Sabadell Sud, Bellaterra i el campus de la UAB.

El vial, de quatre quilòmetres, permetrà en les properes setmanes l'accés al futur polígon empresarial de Sant Pau de Riu-sec, un accés que suplirà el de Sabadell Sud durant la reforma del nus viari i que farà que s'escurci el trajecte per als conductors que circulin en direcció a Badia i Barberà del Vallès. La infraestructura ha costat 11,3 milions i ha requerit la construcció de dos ponts sobre el riu Sec. El DPTOP ha alertat que properament emprendran les tasques per anul·lar l'antic accés de Sabadell Sud, que poden afectar puntualment el trànsit. També resten pendents d'instal·lar les pantalles acústiques vegetals i de metacrilat per esmorteir l'impacte de l'autopista sobre diversos blocs d'habitatges a Badia.

A causa dels canvis, els vehicles que s'incorporin a la C-58 des de Bellaterra i la UAB, en sentit Terrassa, hauran de circular pel lateral fins a l'accés de Sabadell Nord.

LA XIFRA

11,3
milions
d'euros ha costat la construcció dels quatre quilòmetres de vial paral·lel a la C-58. Les obres han durat uns dos anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.