Infraestructures

tiana

Iniciades les obres dels pisos públics a Can Gaietà

L'Ajuntament de Tiana ha començat els treballs de construcció d'una nova promoció d'habitatges al municipi. Es tracta de 69 pisos dotacionals en règim de lloguer que aniran destinats a joves fins a 35 anys i que l'Ajuntament aixecarà a la zona de Can Gaietà. Les obres de construcció s'han encarregat a l'empresa Virosen. De fet, l'adjudicació de la promoció a aquesta empresa es va dur a terme l'any 2006, però la difícil situació econòmica i les dificultats de finançament d'habitatges de lloguer ha endarrerit la situació.

Zona verda

Per millorar la integració paisatgística de l'edifici, segons projecte aprovat el mes de juliol del 2008, es crearà una zona verda i es modificarà l'alçada prevista, reduint una planta sense afectar el nombre d'habitatges. També s'aplicaran mesures que millorin l'eficiència energètica i sistemes per reduir les emissions de monòxid de carboni. Segons els càlculs de l'Ajuntament de Tiana, està previst que les obres s'allarguin uns 16 mesos. D'altra banda, l'entrega de les claus dels habitatges a les persones beneficiàries està programada per d'aquí a dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.