L'Ajuntament de les Franqueses demana una subvenció per al projecte «Bellavista Sí!»

L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha presentat el projecte de Bellavista,Sí! a la convocatòria de subvencions d'enguany de la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial, més coneguda com a Llei de Barris. A través d'aquesta Llei, la Generalitat de Catalunya finança el 50% dels projectes d'intervenció integral de diversos barris i viles del territori català.

Les Franqueses presenta un projecte de millora integral de Bellavista, que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida dels seus habitants i també de tot el municipi. Es proposen actuacions en diversos camps: l'accessibilitat, l'urbanisme, la igualtat de gènere, la dinamització comercial, la convivència, les noves tecnologies...

En l'elaboració del projecte l'Ajuntament ha comptat amb l'ajuda d'un equip redactor extern, l'assessorament tècnic i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, així com la participació de la ciutadania en la definició del diagnòstic del barri i algunes propostes d'actuació.

El termini per a la presentació de sol·licituds va acabar el dia 11 de maig, i es preveu que la resolució es realitzi en els mesos següents. La valoració dels projectes està regulada a través de la pròpia llei i funciona mitjançant una puntuació d'aspectes com el grau d'intensitat dels problemes urbanístics, socioeconòmics i ambientals o la valoració de l'impacte que el projecte pot tenir en l'àmbit d'actuació. La selecció dels projectes que es beneficiaran de l'ajut depèn en part dels altres projectes que concursin en aquesta convocatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.